»

Saturday, March 5, 2011

Contest : Family Sedondon





Assalamualaikum... macam biasa join contest lagi...hehehe..tajuk kali ni... 
Family Sedondon

Syarat-syaratnya:

1. wat entry tentang contest nih... letak tajuk Contest : Family Sedondon untuk entry anda..

2. Lepastuh pilih gambar sedondon paling mengancam korang sefamily. Pastu cerita sikit pasal gambar tuh.. event..ocassion..or apa-apa saje yang berkaitan dengan gambar tuh...

3. Lepas buat entry, tinggalkan link entry korang kat ruang comment entry Contest : Family Sedondon...

Penyertaan terbuka kepada semua Malaysian Bloggers.


Tarikh tutup penyertaan ialah pada:



15 March 2011.

Senang jer kan...?? ehehe...

Tiga (3) penyertaan dengan gambar dan ceriter yang paling mengancam akan mendapat hadiah special sumbangan penaja sendiri taw... ;)


ok..sudah faham?? dan ini pic sedondon sya..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni pic gabungan mase raya..
 dari rayatahun 2007-2009..
2010 baju raya wane kuning..tapi xsempat nk tangkap gambr 1 family... sbb lepas sembahyang raya teros pegi baraan... sedih je xde kenangan pic raya tahun 2010..
tapi tahun 2011 ni..insyAllah kteorg akan pastikan ade...
nnti penganjur buat larh contest macam ni lagi ye..boleh masuk lagi...hahaha!!
ok larh..korang yang ade pic family sedondon jom larh joint contest ni... best taw..
mane taw kot2 korg blh menang an..an..an...
klau nak joint boleh klik --->  sini 












5 comments:

marshmallow said...

gud luck dear :)

Cik Aishah said...

thanks dear :)

cik nurussalwa said...

mmg sedondon.. sweet2..

Cik Aishah said...

thanks salwa :)

~emmie~ said...

datang jenguk pic sedondon cik aishah...;)

Post a Comment