»

Wednesday, March 2, 2011

Contest Gambar Saya Cantik


Hye! thanks kepada anisyafrina kerana mempelawa sya untuk joint contest dye.. 
huhu..taw2 je sya ske joint contset ea..
ok larh! contest kali ni betajuk


Ok.. Jom tengok syarat-syarat penyertaan...
Syarat-syaratnya lebih kurang sama je macam contest-contest lain :)
  1. Peserta kene JOINT BLOG Syafrina
  2. Pilih SATU SAHAJA gambar yang ada gambar korang ONLY... Tak nak ada gambar orang lain ok. 
  3. Buat 1 ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Saya Cantik" dan LINK BACK ke contest Syafrina.. 
  4. Pastikan korang letak gambar SEBELUM dan SELEPAS di edit.. Tak kisah nak edit macam mana pun.. Ikut yang korang rasa cantik.
  5. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY yang korang buat tadi dan DEKAT SIDEBAR blog korang. Jangan lupe LINK BACK semula :)
  6. Tag 5 ORANG untuk joint contest ni.. Pastu jangan lupe bagitau diorang, diorang dah kene TAG :)
Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat dalam Mister Linky kat blog syafrina.. :)


Ok baiklah! syarat-syarat da cukup.. skrg sya nak tag kat:


Dan ini pic yg sya akan pertaruhkan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaa!!
pic ni mase kt tambun... :)
(sebelum)
.
.
.
.
.
.
.

Penat taw edit pic ni, nk kene teliti..huhuhu,,
 1st time edit pic pakai photo pos pro..
n 1st time gak edit pic jadi mcm ni..xde spe ajar taw...
belek2 akhirnya dapat larh hasil mcm kt bawah ni....
jgn terkejut klau mcm pelik ye... 
saya budak baru belajar :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
chakk!!!


(selepas)


ni larh hasil sya edit sndiri..bosan2 kt ofis xde keje....
xpela klau xok..sya mencuba je...
kepada korg yg nak joint meh larh join ramai2...klik je kt blog 
Syafrina..
Ok!! Selamat Mencuba!!

Contest ini akan tamat pada:
1 Mei 2011



4 comments:

anisyafrina said...

wow! LWOT dah bertukar jadi hutan... hehe.. :) LIKE.. tQ joint n gud luck k :D

Cik Aishah said...

huhuhu...ok dear..
ur welcome.. :)
thanks.. ^^

Fyqa said...

huhu. gud luck ye.

maaf baru prasan

:D

fathira alias said...

f0ll0w bl0g kmu sudeh.. nice pic + nice bl0g ! <3

Post a Comment