»

Wednesday, March 16, 2011

Happy 1st Anniversary!

Assalamualaikum...
ermmm... lame xupdate blog an.. macam2 cter ade aku nak story ni.. tapi apakan daya, masa xmengizinkan.. sekarang ni mmg tgh busy teramat2 larh an...ni pun curik2 je on9.. dengan  lecturer nak datang lagi minggu ni... tapi alhamdullilah buku laporan harian dah siap, setelah 3 bulan xupdate..hehe..

ok larh... sebenarnye nak bagitaw, kteorg da berbaik... nak taw macam mane?? nanti klau ade mase larh ye kte ce cte... hari ni 16 March.. ulangtahun hubungan AKU & DIA...

walaupun sebelum ni kteorg gaduh gler2 punye tapi alhmdulillah...kteorg da berbaik... dye terlalu marah sgt sbb ade yg ckp bukan2 yg terok pasal aku...
patut larh pun dye fikir bukan2...
cian dye xpasal2 asyk kne makan penampo free je..hihihi

 tapi dye da minx maaf.. sbb terlalu ikutkan ego n marah dye tu..
 tu larh org ckp... gaduh2 ni blh mengeratkan lagi hubungan n buat kte lebih dekat n kenal dengan pasangan kite.. ade sestengah tu xpnh langsung bergaduh.. kononnye serasi larh kan..
tapi sebenarnye dye belom mengenali antara 1 sama lain.. n belom taw perangai sebenar masing2..
ayat "saya lebih kenal sayang saya" tu mmg larh kan..
semua org knal (ehem)  masing2 kan..
tapi saya pun blh kata yang  "saya pun lebih kenal sayang awak".. 





kat sini bukan larh nak kata kt orang lain and bukan juga untuk diri sendiri..
takde kena mengena dengan spe2 pun…
just luahkan perasaan tentang DUNIA sekarang ni…


 ok larh..lepas tu kteorg pun romantik balik mcm sebelum2 ni..
 

lepas da taw smua yg dye xske.. kne larh berjanji yg lpas ni
xmau buat lagi... hehehe.. xmau3...!!

Disebabkan masa da suntuk.. xsempat nak cte dengan lebih lanjut.. juz nk tunjuk something...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tada!!!

eh, bkn ni...ni lukisan je... tgk bawah ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






cute x?? design sendiri taw... huhu
dari sungai besar teros ke merlimau taw cupcake butter ni di import...
hahaha!! semua ni atas bantuan mak, ayah, makcik, pakcik, sedare mara dan kawan-kawan semua..
thanks banyak2 mereka yg banyak membantu...
mmmmuuaahhx!! syg semua!!
 








 





9 comments:

Syarni Farida Shukri said...

comel gile laa cupcakes tu!
aritu time bufday die saye bagi cupcakes mcm nie jgak, dats y anniversary nie x dah, ;P

pape pn, wish u guys happy forever :)

Cik Aishah said...

thanks syg..,.,
huhuhu...yeke? xsangke annivesary kte same an.. :p

syakirah izwanie said...

wahh ~ suke cupcakes uh . sukesuke :)

Cik Aishah said...

huhuhu..thanks syakirah.. :) ♥ ♥ ♥

odah + one = odahone said...

hepi anniversary! semoga kekal smpai kahwin....odahone is here...

BERCINTA ITU MACAM ORANG TUNGGU BAS?
ROMANTIK KAH ANDA ATAU...???

INFOzi said...

wah romantik nye... so sweet! and cup cakes yg sgt comel!

Cik Aishah said...

huhuhu..,., thanks... :)

WeedBoys said...

sweet story laaa....
hehehe...
pape pon thx sudi dtg mlawat our blog ek..
=]

http://greenhighimagination.blogspot.com/

Cik Aishah said...

hee.... thanks ! :)

Post a Comment