»

Wednesday, March 2, 2011

"Posing With Ur Love One - Giveaway"



Assalamualaikum.... hye! jom joint GA...!! :)
 ary ni bosan sgt...sbb tu xabs2 joint mcm2..huhu..
tapi GA kali ni menarik sgt2 taw... sbb kte kne follow 3 org..
klau contest seblum2 ni follow sorg je.. xpun 2... ni  3...
kan menarik tu...hehehe..
ok larh..untuk tidak membuang masa mari lah kita lihat syarat an peraturannya: 

GA ni akan bermula hari ini
dan akan berakhir pader 31 March 2011...

1. Sila follow

2. Buat simple entry tepek banner yg cun kat atas tue, link back to entry ini sahaja ok! .... yg bertajuk
"Posing With Ur Love One - Giveaway"

3. Letak satu gambar korang bersama yg tersayang...
(tak kisah la korang dengan mak ke, bapak ke, anak ke, adik ke, tunang ke, suami isteri ke, boyfriend girlfriend ke, binatang kesayangan ke, atok nenek, kawan2, anak sedare, dan yg samer waktu dgn nyer....

4. Masuk kan slogan
" I love (nama org yg ader dalam gambar) so so much "

5. Sila tinggalkan link entry korang kat Zura ok....

Hadiah??
sya pun xtaw..kte tnggu dan lihat je ok??

yg pasti beliau kate ader 6 hadiah yg best2 ...

2 hadiah misteri untuk peserta pertama dan peserta terakhir...

hadiah peserta pertama da jmpe>>
1. Miss Eima
hadiah peserta terakhir masih tercari2>>
???
4 hadiah sampingan untuk peserta yg bertuah...
4 hadiah sampingan telah d taja oleh:
ok... da faham??
so ni pic yg sya nak pertaruhkan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pic ini..... :')
I love Muhd Nur hafiz Bin Rohisham so so much!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sya sayang dye sangat2.. sya harap dye jodoh sya.. & hubungan sya dengan dye berkekalan dunia & akhirat...-Amin..-



3 comments:

ceQ`Julia said...

tanx folo..
Good luch yer..

Cik Aishah said...

ur welocme.. :)
thanks 4 ur wish >,<

Zur@ZaRi said...

Tq join yer!!!

Best of luck!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Post a Comment