»

Tuesday, April 19, 2011

Pesanan buat Mohd Nur Hafiz B. Rohisham...

Sayang!
Good Luck ye untuk paper rabu ni (esok larh).....
buat yang terbaik!!
kalau Malaysia boleh...sayang pun boleh!!! hee..http://matcuoi.com 
ok larh...dikesempatan ni org nk ucapkan berbanyak2 larh sorry.... 
org xsngje larh nak marah2 ttbe naik angin..
semua tu bersebab... klau syg pun sme naik angin gak..an..an..an..??
cemburu tanda ape?? Sayang kan??..
ermmmm...ok larh... org buat ni sebab nak pesan je... org xnk syg tension2...
da nak exam kan....org cme nak ingatkan:
http://matcuoi.com


 TAK MO MAIN POKER LAGI SAMPAI PAGI..http://matcuoi.com
 STUDY BETOL2! JANGAN ASYIK CAKAP XMASUK JER..http://matcuoi.com
 JANGAN ASYIK NAK LEPAK JER...http://matcuoi.com
  JANGAN LAST MINIT NK MASUK DEWAN BARU NK BUKAK BUKU!http://matcuoi.com
 JANGAN MAIN BANYAK SANGAThttp://matcuoi.com
 JANGAN MAKAN MEGGI JEEE....http://matcuoi.com
 JANGAN LUPA SOLAT & DOA BANYAK2http://matcuoi.com
 BUAT YG TERBAIK K! NK SAMBUNG BELAJAR KT SARAWAK KAN..http://matcuoi.com

http://matcuoi.com
Ingat ye pesanan org ni.... nnti lepas syg final kite jumpe ye... 
ary tu org kate xjd jumpe org main2 je... tgh sakit aty time tu.. lagi pun syg kate ary tu nak pgi sekolah lme syg kt TKK nak ajak org.. nnti kte jmpe jugak kan??
syg jgn stress sgt taw... stdy betol2... org xkn kacau syg smpai syg abs final taw..
sebab syg kate syg xrindu org lgsng kan??
tapi nnti klau syg da rindu org syg cntct larh org balik taw..taw..taw...  
sayang jage diri baik2 ye..ingat pesanan org ni...
org syg sgt3 kat syg taw...sgt3....!! ingat!!
http://matcuoi.com

GOOD LUCK DEAR!

I  LOVE YOU SO MUCH!!
Aku perlukan kau...
Setitik Kasih membuat kita sayang…..
Seucap janji membuat kita percaya …..
Sekecil luka membuat kita kecewa …..


Namun ….
Cinta yang dibentuk berdasarkan hati yang ikhlas
Akan membuat kita bahagia…..


Untuk hidup aku perlukan jantung …..
Untuk jantung aku juga perlukan hati …..
Untuk jantung hati aku perlukan kebahagiaan …..
Untuk kebahagiaan aku perlukan cinta …..
Dan untuk cinta aku perlukan kau sayang….





4 comments:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

^-^

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo.suwet nyeh! >.<

all da best tuk kamo berdua..^_^v

Cik Aishah said...

thanks dear... :)

Faeyrish said...

aikkk...dah lme xjnguk2 blog, tbe2 tgk blog kmu...aishhh mcm knal je lagu tu?????? huhu

Post a Comment