»

Tuesday, February 15, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik

o




Assalamualaikum


Hye2... td tgh jalan2 ke blog org ttbe ternampak contest yg mcm tarik perhatian aku je an... nak taw ape tajuk dye?? haa.. contest kali ni bertajuk :

Contest gambar muka sedih paling menarik
  
punya lah besar tu...korg nmpk x??

menarik kan?? ok larh... untuk tidak membuang masa mari lah

 kita sama2 tgk syarat- syaratnya...


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Kena jadi follower owner blog : Ekinn zhareef *WAJIB. kalau tak follow susah la nak update contest kan? alang2 follow blog Cik Aishah sekali ye... :)
  2. Buat entry dengan tajuk "CONTEST gambar muka sedih paling menarik " & banner contest wajib ada.
  3. Letak banner contest kat sidebar korang.
  4. Link kan entry contest korang kat comment entry ekinn zharef.
  5. Tag 3 orang aktif blogger.
          disini saya nk tag kat :

          *Faeyrish
            *Janna
             *Aisyah

Dan ini gambar sy nk taruhkan...



Tue jer syarat dia.. Tak susah kan ??? so sape2 yg ade pic sedih2 mcm sy ni..meh la join..bile lagi nk tunjuk muke sedih kite ni an...ini je peluang yg ade...ahak's!! ok!! 
semoga berjaya!! ;)



1 comments:

Faeyrish said...

rajin btul cik aishah ni masuk contest ek???

Post a Comment