»

Thursday, February 10, 2011

"Edit Photo Contest by Hajar"



Thanks kepada Aisyah Shah kerana tag contest ni.. saya sebenarnya xpandai lorr bab2 edit gambar ni.. tapi di sebabkan kt ofis ni xde kerja n terasa bosan yang teramat...



saya pun mencuba larh.. kepada korang yg nak joint boleh larh tgk sndiri kt blog HAJAR ye..


Syarat2 nak joint penyertaan :
1. Tulis 1 entry pasal contest ney. Tajuk entry tersebot tules "Edit Photo Contest by Hajar"
2. Korang letak 1 atau 2 gambar yang korang edit tuhh. Tak kira korang edit gambar ape skalipon.
Macam saya buat ni.. 




3. Letak banner kat atas neyy dalam entry and sidebar korang. (jangan lupe link teros ke blog Hajar ye)
4. Follow blog Hajar (wajib).
5. Tag 2 orang kawan korang. (Pastikan dy tawu ye)
Di sini saya nak tag Faizatul Farhana & Nisa Nabilah siapa yg kenal mereka pastinya akan tersenyum.. :)






ok larh.... klau korg rase bosan gak mcam aku ni..
 boleh larh join menjahanamkan gambar jugak ye..  meh2 ajak 1 kampung....  sape yg kehabisan topup lagi digalakan menyertai contest ini ..hadiah sangat menarik..!!!
SELAMAT MENCUBA!









3 comments:

nisanabilah said...

hai mcm tak aci jewk..owg tag dye ta buat agy..dye da tag balik???
ish...ish...

Cik Aishah said...

huhuhuhuhu..... sempat...
nk buat ttbe link da ilang..ok2 lpas ni buat...huhu.. :D

Faeyrish said...

aikk....knp ade link name saya disitu~
by d way..thanx a lot ek....
actually i'm not a good editor pun.. ^_^

Post a Comment