»

Tuesday, March 29, 2011

Segmen Cikgu Bertanya: Best Ke Couple?

Assalamualaikum..
da bape ary da update blog.. ttbe dapat tag pulak dari Si Daun Ceri.. 
Pape pun thanks kepada Si Daun Ceri coz suda berjaya buat Cik Aishah tros nak update blog...hehehe..
Ok larh..klau korg nak joint gak blh larh kot tgk step kat bawah nie ye.. 
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
=====
========
======
===
=


i. Buat satu entri bertajuk "segmen cikgu bertanya: best ke couple?"

ii. Letak header cikgu suraya yang cam dalam entri 
Cik Aishah ni... :)
pastu jawab soalan2 mudah dibawah ni:

1) Kamu couple ke tak?
yup3... sy ade couple cikgu.. :)

2) Kalau couple, ce citer sikit cam ne detik2 perkenalan... 
dan dah berapa lama couple? 
(pada yg single, citer sal org yg kamu suka )
Ermm...detik2 perkenalan? huhuhu..susah nak ce cte..panjng cte nye... pendekkan?? 
Ouh..hehehehe.. ok baiklah! 
sebenarnye kteorg knl sbb kteorg blaja satu
IPT kt POLITEKNIK MERLIMAU MELAKA.. 
 (Ayah anta belaja jauh2 suh belajar rajin2 bukan suh bercinta..!) huhu
(tapi Mak kate sambil menyelam minum air) hihihihi..
Da bape lame? ermmm.. 
kteorg baru lagi dalam dunia percintaan ni..
baru 1 tahun 1 miggu & 6 hari.. :)

3) Best ke couple?
Best sgt cikgu! walaupun kteorg selalu gadoh.. tapi best taw...  sbb ade bab pujuk.. bab nagis.. bab marah.. bab kecewa... bab sakit hati.. bab frust menonggeng... 
ala mcm bab kita belajar kt dalam kelas tu cikgu...Hehehe!

4) Pernah gaduh besar?
Pernah cikgu..! mase tu mmg da nak putus kot.. 
ble sy kate nak jmpe dye buat kali terakhir dye kate.. 
"sy da mati esok.." sy pujuk nak jmpe gak.. dye tros kate.. "aku benci ko larh!!".. da larh sy dtg jauh2 dr selangor ke melaka semata-mata nk pujuk dye (sayang kot) ... tp ego dye mengalahkan motor, dye lgsng xnk jmpe :( esoknye sy da nk balik.. baru larh malam tu ttbe dye nak ajak makan..walaupun ajak dgn cara yg SANGAT kasar.. mase jmpe tu pun mke dye ketat + bengis gler larh.. tapi sebenarnye dye nak  bawak ke 1 tmpt yg banyak kenangan kteorg mule2 knl dulu.. ble sy da nagis2 baru larh dye minx maaf..dye kate dye syg sy sgt2, n dye sje ego smpai mcm tu sekali.. n sy pun janji xbuat lagi..mmg slah sy pun punce smua tu..
 malam tu dye romatik sgt taw cikgu..  :)  huhu

5) Ape harapan korang pada gf/ bf ataupun bakal bf /gf korang?
Harapan? dah tentu2 larh nak hubungan kteorg ni berpanjangan hingga ke jinjang pelamin n ke anak cucu cicit.. :) Amin.... 
 harap cepat2 larh si dye cari duit bnyk2 n masuk minang cpt2.. 
blh kawen mude...huhuhu (gatal)
nanti kalau sy ngan dye kawen sy jemput cikgu ye...
tempat VIP lagi untuk cikgu.. ngee~

6) Tag kawan2 korang (ikut la berapa orang pun)
Sy nak tag kat:

Last sekali

7) SILA TINGGALKAN LINK TU KAT KOMEN 
Cikgu Suraya ok? (^,^)
Meh larh join segmen cikgu suraya ni... 
bukan senang taw seorang cikgu nak tnye soalan2 mcm ni.. 
selalu dalam kelas asyk tanye soalan2 kt dalam buku je an.. 
jawab ye..klau slh ckgu xrotan pun... :) hope enjoy! 
Mmmmuuuaahhhhx!! 



5 comments:

Anis Anisa said...

jom join contest cik anisa...

http://wwwsweetypinky.blogspot.com/

micha la nosha said...

aku paling suka masa bab bf kau ego tue... romantik.. sedih pon ada jugak

Cik Aishah said...

hahaha..suke?? Ouh..aku sgt terseksa... hehe..pape pun thanks da join aku tag..hihi :p

Si DauN CeRi said...

wah2... sy doakan awk dan bf smpi ke jinjang pelamin ya.. amin..


mekasih sbb sudi join.. may Allah bless you.. :)

Cik Aishah said...

Amin.... hehe.. thanks ye.... :)

Post a Comment